Kicsi Gesztenye Klubkártya

Partnereink

Merüljön el családjával együtt a Csodák Palotája által kínált élményekben. Rengeteg felfedezésre váró terület, érdekes helyszínek, felhőtlen kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak. A Kicsi Gesztenye Klub Kártyával május 16-tól 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg a gyermek belépőjegyeket.

CsoPa Weboldal

Családi pihenést tervez, vagy csak egy feledhetetlen kalandra vágyik? A Pihipakk csomagjai közül mindenki megtalálja a neki leginkább tetszőt. Válogasson kedvére és élvezze a kikapcsolódást! Május 16-tól a Kicsi Gesztenye Klub kártyával 10% kedvezménnyel vehetők igénybe a Pihipakk csomagajánlatok.

PihiPakk weboldal

Szeretne a jövőben autót vásárolni, akkor a autórendelés esetén a hibridauto.hu 10% kedvezményt ad az autó piaci árából!

HibridAuto weboldal

Kényeztesse családját a 100% természetes alapanyagokból készült Lily szappanokkal. A pazar kínálatból minden bőrtípusra talál megfelelő ápoló terméket. Tökéletesen ápolja a gyermekek érzékeny bőrét is. A Kicsi Gesztenye Klubkártyával május 16-tól 10% kedvezménnyel vásárolhat a Lily szappancsalád teljes kínálatából.

Lily weboldal

Ha bútorvásárlást tervez, segítünk megkönnyíteni a választást. Minőségi termékek, hatalmas kínálat, segítőkész csapat, csak néhány érv, amely az RS Bútor mellett szól. Május 16-tól 10% kedvezményt biztosítunk a Kicsi Gesztenye Klubkártya tulajdonosoknak a házhozszállítás és összeszerelés árából. Emellett egyéb akciókkal készülünk kizárólag a kártyatulajdonosoknak.

RS Bútor Weboldal

Ajándékot keres gyermekének? Mi segítünk megtalálni a tökéletes meglepetést. Válogasson Magyarország legnagyobb játék webáruházából és szerezze be elsőként a Kicsi Gesztenye Klub ajándéktárgyait. Kizárólag a Játéknet webáruházából rendelheti meg egyedi Kicsi Gesztenye Klub termékeinket, melyek közül néhányat csak a kártyatulajdonosok érhetnek el. Május 16-tól 10% kedvezménnyel vásárolhatnak a Játéknet webáruházból a Kicsi Gesztenye Klubkártya tulajdonosok.

Játéknet Weboldal

A Kicsi Gesztenye Klub Kártyával május 16-tól 15% kedvezménnyel vásárolhatóak a gyermek belépőjegyek. Látogasson el csaladjával Magyarország egyetlen Cápás állatkertjébe, ahol a Világ minden tájáról érkező állatokat csodálhatnak. A Tropicarium az év minden napján várja látogatóit, csütörtökönként 15:00 órától látványos cápaetetéssel.

Tropicarium weboldal

Mesés kedvezmények

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük Nektek, elindult a Kicsi Gesztenye Klubkártya Programunk. A kártya tulajdonosai rengeteg kedvezményhez juthatnak, és speciális akciókkal is készülünk számunkra. Mától folyamatosan egyre több információt osztunk meg a kártyával kapcsolatban, kövessétek folyamatosan FB- és weboldalunkat!

A tagsági díj 1 évre csak 2 690 Ft

Élvezze a Kicsi Gesztenye Klubkártya számtalan előnyét!
A kiszállítás ingyenes.

Vedd meg most!